Certificari

Certificari

Compania Dorafort a fost recunoscuta in timp catigand numeroase premii importante, atestate si certificari, printre care:

Sistemul de Management al Calitatii: SR EN ISO 9001 (2006)
S-a obtinut certificatul CE in 2012

Si tocmai datorita acestui fapt a fost posibila extinderea la nivel national, astfel ca astazi pe langa sediul din Beius, judetul Bihor, exista reprezentante Dorafort atat in zona de vest a tarii (Timisoara), cat si in zona centrala (Cluj) si in capitala.
Este oportunitatea prin care acordam oamenilor piese de rezistenta, oriunde in tara, de fiecare data.

IQNet. The International Certification Network

IQNet – International Certification Network este activa din 1990, si are aproape 40 de organisme de certificare partenere, cu mai mult de 200 de filiale in intreaga lume. Fiecare dintre acesti parteneri IQNet este un lider in regiunea sa, iar colectiv, prin IQNet, aceasta reprezinta cea mai extinsa si reputata retea a organismelor de certificare la nivel mondial.
MSZT. Magyar Szabvanyagyi Testilet

In Ungaria, activitatile de standardizare dateaza de peste 120 de ani si au Inceput cu standardizarea materialelor de constructie. Primul standard al Ungariei a fost publicat In 1892. Institutul predecesor prezentei organismului national de standardizare a fost Infiintat In 1921. Dupa aceasta, Institutul de Standardizare si Oficiul maghiar pentru Standardizare au efectuat activitatile nationale de standardizare pana in 1995.
MSZT. Budapesta, 15 August 2006

Membrii inregistrati ai MSZT au delegat peste 3500 de experti (reprezentantii) la comitetele tehnice nationale. MSZT are acum 186 de comitete tehnice, prin care toate partile interesate pot participa in procesul de standardizare. MSZT ofera o gama larga de servicii pentru distributia de standarde, precum si activitati de certificare acreditate; se elibereaza, de asemenea, publicatii (emise in forma tiparita si pe suport electronic) si se ofera o serie de cursuri de formare. MSZT opereaza un sistem de management certificat ISO 9001 pentru activitatea de standardizare. Mai mult decat atat, isi mentine stranse relatii profesionale cu standardele nationale si organismele de certificare din alte tari si a participat la lucrarile ISO din 1947. MSZT este administrat de catre Directorul General.

Locul 1 in Topul National al Firmelor, datorita rezultatelor economice (in 2001), si Agrementul tehnic din partea Consiliului Tehnic Permanent pentru Constructii, pentru tamplaria fabricata