Management Dorafort

Management Dorafort

Managementul DORAFORT este orientat in permanenta spre cerintele pietei si vizeaza satisfacerea solicitarilor clientilor nostri prin oferirea unor solutii personalizate fiecarui client in conformitate cu standardele nationale, in vigoare in conditiile respectarii normelor de siguranta si calitate.

Ne desfasuram activitatea de productie cu 70 de persoane: ingineri, tehnicieni si muncitori. Lucram din toate esentele de lemn disponibile care se preteaza la obtinerea unui produs de calitate optima.
Finisajele pe care le aplicam sunt in conformitate cu cerintele clientilor si uneori cu solicitarile comisiei pentru Protectia Monumentelor Istorice si a Comisiilor de Arte Frumoase.

Datorita capacitatii tehnice de care dispunem, putem efectua reproduceri aproape fidele a multor ferestre si usi de vechime apreciabila.
Lemnul cu care lucram este ales si prelucrat cu grija pentru a va putea bucura timp indelungat de investitia facuta.

Cu pasiune si experienta, lemnul se supune cu eleganta evolutiei curentelor de design si arhitectura. Evolutia marcii Dorafort adapteaza toate stilurile de design ambiental si interior, oricat de sofisticate sau simpliste ar fi cerintele. Disponibile intr-o gama foarte variata de modele, finisaje si culori.
De asemenea o atentie deosebita acordam promovarii unor noi modele pe piata cu colaborarea unor designeri de prestigiu.