Obloane din lemn stratificat şi rolete la ferestre si usi

Obloane din lemn stratificat si rolete la ferestre si usi

De ce sa pui la ferestre obloane de lemn sau rolete?

Realizam obloane din lemn sau aluminiu
, cu deschideri batante sau glisante, precum si rolete de lemn sau aluminiu cu deschideri electrice sau mecanice pentru cele mai exigente cerinte de estetica si utilitate. Dintre cele mai importante motive de a alege usi de lemn stratificat in detrimentul usilor din PVC sau aluminiu se remarca urmatoarele:
Iti pastrezi intimitatea
Cand vrei sa te retragi din agitatia cotidiana, nimic nu e mai placut decat sa tragi obloanele sau roletele la ferestre si sa te bucuri de relaxare in intimitate;
Dirijezi cata lumina sa iti intre in casa si la ce ora
Daca vrei sa te bucuri de mai multe ore de somn si lumina nu te lasa sa dormi, trage obloanele si bucura-te de un program prelungit de relaxare;
Aspect estetic deosebit
Exteriorul locuintei capata un aer de mister si eleganta cand se aplica la ferestre rolete sau obloane de lemn sau aluminiu.

Din punct de vedere tehnic, realizam orice tip de obloane de lemn sau aluminiu, cu deschidere batanta sau glisanta si rolete de lemn sau aluminiu cu deschidere cu actionare electrica sau manuala. Fiecare model este unic, in functie de design-ul de ansamblu, de dimensiunile spatiului in care trebuie sa se incadreze si, mai ales, in functie de dorintele clientilor nostri: