Scari si balustrade din lemn

Scari de lemn si balustrade din lemn pentru cele mai rafinate gusturi

O scara din lemn incadrata de o balustrada deosebita ofera o priveliste somptuoasa locuintei, pe langa caracterul de utilitate care nu poate fi pus la indoiala. Scarile de lemn sunt un element fundamental in locuintele structurate pe mai multe nivele si ofera un design complet si armonios alaturi de parchet, mobilier, usi si ferestre.
Tipuri de scari:
Scari din lemn pe structura de lemn
Scarile pe structura de lemn ofera un aer rustic incaperii si sunt utilizate impreuna cu balustrade din lemn sau metalice pentru a completa armonios design-ul de ansamblu si pentru a oferi suport si sustinere la urcare si coborare.
Scari din lemn pe structura metalica
Scarile pe structura metalica ofera o flexibilitate sporita in design intrucat pot fi modelate cu usurinta in forma curbata sau in forma de spirala, pentru a putea raspunde oricaror cerinte de spatiu si estetica. Treptele de lemn se integreaza armonios in structura metalica si, alaturi de o balustrade de inox sau fier forjat, ofera un aer modern locuintei.
Scari din lemn pe structura de beton
Scarile pe structura de beton imbina armonios betonul sau granitul cu treptele de lemn pentru a oferi un aer de eleganta locuintei. Balustrada de fier forjat sau lemn ofera sustinere si un plus de siguranta.

Realizam orice model de scari interioare din lemn cu suport metalic, de lemn sau beton, pentru a se incadra in orice spatiu si pentru a raspunde oricaror cerinte de estetica. Materialele folosite sunt de inalta calitate si oferim o paleta larga de modele si culori pentru a raspunde tuturor cerintelor clientilor nostri. Ti-ai imaginat scara de lemn pentru locuinta ta? Contacteaza-ne acum si aceasta devine realitate.
Experienta noastra in domeniu, de peste 20 de ani, si numeroasele proiecte pe care le-am realizat in acest timp, ne recomanda a fi alegerea ideala pentru a da viata lucrarilor de arhitectura dorite.