Usi exterioare din lemn stratificat – solutii durabile perfect adaptate designului existent

Solutia perfecta pentru eleganta usilor exterioare din locuinte proprii sau pentru diferite tipuri de institutii

Suntem o firma cu experienta in productia de usi exterioare din lemn stratificat, porti din lemn, usi de balcon, usi de terasa, usi de garaj si chiar si usi pentru cladiri monument sau de patrimoniu.

Solutiile noastre imbina armonios tendintele de ultima ora cu traditia de sute de ani, oferind garantia unui produs special conceput pentru a acoperi necesitatile dumneavoastra.

Daca sunteti interesati de aceste tipuri de amenajari exterioare, noi avem experienta necesara pentru a putea onora cu profesionalism orice comanda.

WhatsApp Image 2022-03-29 at 12.59.42(9)

Usi exterioare din lemn stratificat

Usi exterioare din lemn stratificat

Usi exterioare lemn stratificat

Usi exterioare din lemn stratificat

Usi exterioare din lemn stratificat

Usi armonica de exterior

Usi exterioare din lemn stratificat - o investitie pe viata

Modelele de usi exterioare din lemn stratificat sunt produse competitive care se ridica la nivelul tuturor standardelor de siguranta, izolare termica si fonica, etanseitate si, deloc in ultimul rand, estetica si design. Acestea sunt disponibile intr-o gama diversificata de modele, finisaje si culori si se dovedesc a fi o investitie pe viata. Iata de ce:

 

Tehnica stratificarii elimina riscul curbarii naturale a lemnului, a deformarii si a condensului si confera usilor exterioare din lemn stratificat un plus de eleganta si durabilitate;

⮞ Pentru obtinerea lemnului stratificat se folosesc diferite esente de lemn cum ar fi:  stejar, molid, pin, larice, frasin dar si esente exotice: meranti, eucalipt, sapeli, merbau, afzelia (dusie).

⮞Prin procesul de stratificare sunt eliminate toate nodurile si denivelarile specifice lemnului natural, obtinandu-se suprafete perfect netede care dau un plus de rafinament usilor exterioare din lemn stratificat;

⮞ Lemnul stratificat nu se dilata, asigurand astfel siguranta indelungata a usilor de exterior, indiferent de anotimp;

⮞ Lemnul stratificat ofera numeroase posibilitati de personalizare a usilor exterioare, remarcandu-se prin naturalete, fibre estetice unice si culori;

⮞Materialul folosit are o structura compacta, motiv pentru care usile exterioare din lemn stratificat rezista foarte bine in mediul natural, fara sa sufere schimbari majore ale proprietatilor fizice si chimice si facand fata cu succes testului timpului;

⮞ In lemn stratificat se pot realiza forme rotunde sub raza de 30 cm care nu sunt posibile pe alte sisteme de tamplarie, ceea ce permite crearea de modele de usilor de exterior cu arcade.

Aveti nevoie de usi exterioare din lemn stratificat?

Usi exterioare din lemn stratificat - de ce sa colaborati cu noi

Firma noastra a fost infiintata in 1997, la Remetea, si de atunci si pana in prezent, am onorat numeroase comenzi de usi exterioare din lemn stratificat. Avem experienta si abilitatea de a prelucra si modela lemnul pentru a crea forme unice care sa se integreze perfect in spatiul dorit, indiferent daca este vorba despre o resendinta, un spatiu comerciala, o cladire istorica sau de patrimoniu. Iata ce ne recomanda ca fiind partenerul de incredere pentru lucrarile dumneavoastra:

⮞Managementul nostru este orientat constant catre cerintele pietei si vizeaza satisfacerea comenzilor in conformitate deplina cu standardele nationale in vigoare si respectarea normelor de siguranta si de calitate;

⮞Usile exterioare din lemn stratificat sunt realizate din esentele de lemn optime pentru obtinerea unui produs de calitate;

⮞Avem abilitatea si capacitatea tehnica de a reproduce aproape fidel usi de exterior instorice de o vechime apreciabila;

⮞ Finisajele aplicate pe usile exterioare din lemn stratificat sunt intotdeauna in conformitate cu cerintele clientilor si, atunci cand este nevoie, cu solicitarile comisiei pentru Protectia Monumentelor Istorice si a celor de Arte Frumoase;

⮞Acordam o atentie deosebita promovarii modelelor noi si moderne de usi exterioare din lemn stratificat si colaboram in acest sens cu designeri de prestigiu.

Usi exterioare din lemn stratificat

Usi exterioare din lemn stratificat

WhatsApp Image 2022-03-29 at 12.59.42

Usi exterioare din lemn stratificat

Usi-exterioare-din-lemn-stratificat6

Usi exterioare lemn stratificat

Usi monumente de cult

Modele usi exterior din lemn stratificat

Modelele de usi de exterior din lemn stratificat realizate de noi aduc oricarui spatiu un plus de eleganta si stil, fiind si foarte durabile si rezistente la conditiile de mediu. Lemnul este ales si prelucrat cu maxima atentie pentru a obtine produse de calitate de care clientii nostri sa se bucure cat mai mult timp.

Ne putem adapta la toate stilurile de design ambiental si de interior, oricat ar fi de simple sau de complexe cerintele. De aceea, modelele de usi de exterior din lemn stratificat sunt disponibile in finisaje, forme si culori variate, astfel incat clientii sa poata alege exact ceea ce se integreaza mai bine in spatiu dorit.

Usi exterior lemn stratificat vanzare

Pentru a creste siguranta locuintei si a imbunatati izolarea fonica si termica a locuintei, modelele de usi de exterior din lemn stratificat pe care le avem de vanzare sunt o alegere inspirata. Astfel, va veti bucura de un produs rezistent si durabil care va face fata mult mai bine conditiilor de mediu si trecerii timpului.

Usile de exterior din lemn stratificat pe care le avem de vanzare sunt 100% organice si nu prezinta riscuri asupra sanatatii. Cresc eficienta energetica a locuintei si, totodata, au o estetica deosebita care va da o nota de distinctie spatiului.

Aveti nevoie de usi exterioare din lemn stratificat?

Usi de exterior din lemn triplu stratificat moderne

La noi puteti comanda usi de exterior din lemn stratificat moderne, simple sau cu arcade. Datorita materialului folosit care este prelucrat cu atentie si care ofera nenumarate posibilitati de design, aceste usi au un aspect unic.

Putem obtine nuante moderne pe baza de vopseluri netoxice care sa redea un aspect natural, clasic sau contemporan.

Usi glisante de exterior

Daca sunteti interesati de usi exterioare din lemn stratificat, noi avem experienta necesara pentru a putea onora cu profesionalism orice comanda.

Usi de intrare din lemn si lemn stratificat

Usi exterioare din lemn stratificat preturi

Daca sunteti interesat de preturile pentru usile exterioare din lemn stratificat, este de ajuns sa ne contactati pentru a ne furniza datele de care avem nevoie.

Pretul variaza in functie de lucrare si se calculeaza tinand cont de dimensiuni, materiale, feronerie, specificatii de design si cerinte speciale.

Contactati-ne pentru a afla mai multe informatii despre usi exterioare din lemn stratificat!

Daca aveti nevoie de informatii suplimentare in legatura cu modelele de usi exterioare din lemn stratificat sau doriti un calcul de pret, ne puteti suna unul dintre numerele 0748 103 054 / 0359 800 069. De asemenea, daca preferati sa ne scrieti, ne puteti trimite un mesaj la adresa de email office@dorafort.ro – unul dintre reprezentantii nostri va va raspunde in cel mai scurt timp.